Badminton / UNGDOM

UNGDOM

Har du lyst til at spille badminton og er du under 18 år, kan du komme med på vores juniortræning. Vi er omkring 25 spillere, i alle aldre, og der er også plads til dig! Uanset om du har spillet før eller er helt nybegynder.


Hvornår træner vi?

Vi træner hver mandag og onsdag eftermiddag i Præstø Hallen.

Mandag er den primære dag. Her har vi tre dygtige trænere, der går op i teknik og har fokus på at udvikle den enkelte spiller, så man lærer noget nyt og oplever at det går fremad.

Onsdag er mere hygge. Her er der tid og ro til at øve de slag, du har lært om mandagen.

Vi stiller ikke krav om, at du kommer begge dage. Du er velkommen til kun at træne med en dag.


Hvem kan være med?

Vi har fokus på bredden. Det skal være sjovt og hyggeligt, og alle skal kunne være med. Også de små nybegyndere.

Vores træning består af en blanding af leg, slagøvelser, løb og kamptræning. Vores mål er, at alle får både sved på panden og et basalt kendskab til grundslag, regler og løbemønstre.


Kan du blive verdensstjerne?

Vi stiller ingen krav om, at du skal være med til stævner eller komme til træning hver gang. Men! Hvis du selv er lidt aktiv, passer din træning og giver den gas på banen, kan du komme med på vores elitetræning. Det kalder vi Team Storstrøm. Her er områdets bedste spillere samlet til træning to dage om ugen, med to af Danmarks bedste trænere. Der er også fælles turneringshold og fælles ture til stævner. Så hvis du selv vil, kan du nå langt. Flere af vores spillere klarer sig ganske godt.

Du kan læse mere om Team Storstrøm her: Team Storstrøm


Kom og prøv

Som ny spiller kan du træne med i to uger, før du melder dig ind. Så kan du se, om det er noget for dig. Ketcher kan du låne. HUSK blot gode sko til indendørs brug.Forælder til et badmintonbarn?

Badminton er en sjov sport, også for dig som forælder. Vi håber, at du i ny og næ har lyst til at kigge forbi ved vores træning, eller ved vores juleafslutning og klubturnering.

I ny og næ har vi brug for en ekstra hånd. Det kan være som organisator, chauffør, kagebager eller heppekor. Men det er sjældent mere end et par gange i løbet af en sæson.

Hvis dit barn har lyst til at spille stævner, kræver det lidt ekstra af dig. Med transport, ventetid i halen, hjælp i kampene og masser af mad til en lang dag. Men den del er frivillig.

Vi anbefaler, at du som forælder får lært de mest basale regler i spillet. Så du kan hjælpe dit barn. Har du lyst, er der familiebadminton hver søndag i Præstø Hallen. Her kan du spille med dit barn. Det er sjovt og super hyggeligt.

Vi kan iøvrigt anbefale bogen: Far, Mor og Badminton, af Klaus Bundgård og Steen Schleicher Pedersen.

Den gode opførsel


Der skal være plads til alle - og alle skal have en god træning. Vi har derfor nogle fælles spilleregler:

Vi kommer til tiden og er klar, når træningen går i gang
Vi forventer, at du har sportstøj på, har tisset af, fyldt din drikkedunk og har gode indendørs sko på, når du skal træne. Cowboybukser og bare tæer er bandlyst.

Vi giver den gas til træning
Vi forventer, at du deltager aktivt, hører efter og gør dit bedste. Hver gang og under hele træningen! Vi kommer for at spille badminton, ikke for at snakke ved nettet, tjekke mobiltelefoner eller krybe udenom de svære øvelser. Er du træt, er det bedre at gå tidligt hjem, end at deltage uengageret og trække de andre ned.

Vi respekterer hinanden
Vi forventer, at du taler pænt, er sød ved de andre og er en god kammerat. Enhver form for mobning accepteres ikke!
Præstø Sport | CVR: 37164747 | Hjørnehusvej 14, DK-4720 Præstø - DENMARK | info@praesto-sport.dk