Badminton / UNGDOM / Mød trænerne

Mød trænerne

Amalie Svensson 
 
Amalie er 19 år, mesterrækkespiller og på førsteholdet i Vordingborg Badminton Klub. Hun har spillet badminton siden hun var lille - primært i Stubbekøbing Badminton Klub, hvor hun også har været træner. I de seneste to år har hun desuden været en del af Team Storstrøms elitetræning, som er et samarbejde på tværs af en bred vifte af klubber i området. 

 
 


Victor Nymand Wittrock
 
Victor er 15 år og spiller i eliterækken. Han træner til dagligt med de voksne i Vordingborg Badminton Klub og på Team Storstrøms elitetræning. Han har tidligere været udtaget til træningslejre med landstræneren, spillet stævner i udlandet og er i flere omgange blevet danmarksmester i næstbedste række. 
 
 
 
 
 
Alexander Smears Rasmussen 
 
Alexander er 19 år og har spillet badminton i Præstø Sport, siden han var lille. Han har været vores faste mand i snart tre sæsoner og spiller til dagligt med de voksne på vores fællestræning. Han er kendt af de fleste og nem at finde i vores hal. 
 
 
William Westergaard
 
William er en af vores talentfulde juniorspillere, som fra sæson 2018/19 også skal være hjælpetræner. WIlliam er selv i en fantastisk fysisk form og går derfor gerne forrest, når det bliver hårdt. Et super forbillede, som de yngre spillere let kommer til at se op til. 
Præstø Sport | CVR: 37164747 | Hjørnehusvej 14, DK-4720 Præstø - DENMARK | info@praesto-sport.dk