Jump4Fun

  • Er du mellem 6-13 år, og savner du at gå på et foreningshold, hvor alle kan være med uanset niveau?
  • Vil du finde glæden ved at være aktiv i et fællesskab for både drenge og piger?

Så kom og gå til Jump4fun i Præstø Sport! Der er løbende tilmelding, så du kan altid starte. Til Jump4fun laver vi træning, hvor leg, godt kammeratskab og bevægelsesglæde er kodeordene.

Holdets aktiviteter:

På holdet er vi meget alsidige og laver multisport. Vi kommer til at lave inkluderende og motiverende aktiviteter. Vi er en flerstrenget forening med alt fra svømning, basket og badminton, som vi får glæde af senere i sæsonen.

Holdets instruktører og foreningsguide:

Holdets instruktører er Ninna og Alexander, som vil tage godt i mod dig og som vil tilpasse aktiviteterne efter dit niveau. En del af Jump4fun er, at der er ekstra fokus på, at du finder dig godt tilpas på holdet. Tøv ikke med at kontakte holdets foreningsguide, Ninna på tlf. 42722817 eller på mail: kasserer@praesto-sport.dk. Ninna kan kontaktes telefonisk tirsdag og torsdage fra 17.30-19.00 fra uge 31. Ellers send en mail eller sms, så svarer hun, når hun har tid.

Praktiske oplysninger:

Tid: Onsdage kl. 17-18 med opstart 6/9-23
Ingen træning i skolernes ferier

Sted: Præstø Multicenter, Rosagervej 37 – 4720 Præstø.

Kontingent: 400 kr. pr. sæson

Du kan læse mere om Jump4fun på https://www.dgi.dk/jump4fun

Der kan i løbet af sæsonen blive taget billeder under træningen til brug i forbindelse med klubbens markedsføring. Ønsker du ikke dette, bedes du give os Besked.

Præstø Multicenter
Rosagervej 37
4720 Præstø